PAULINE GILS Astroloog te Groningen | Download nu de E-guide ‘Moderne Astrologie'

VENUS MEETS PLUTO 💞💥

VENUS MEETS PLUTO 💞💥

 


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sinds gisteren, 11 december, staan Pluto en Venus samen als team; Conjunct. De energieën van beide planeten mengen en versterken elkaar nu.
Venus = Relaties, liefde, eigenwaarde en geld.
Pluto = Dood en wedergeboorte. Afbreken om op te bouwen. De Phoenix. Diep gaan. De naakte waarheid. Power & Control.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze Venus thema’s zullen nu worden gedeconstrueerd, om opnieuw opgebouwd te kunnen worden met als basis een diepere, authentiekere waarheid. Pluto staat ook voor fixatie en obsessie. Als je nu iets wil, zorgt Pluto er voor dat je het écht wil. Of écht kwijt wil.. Een gevoel van alles of niets. Venus gaat eind volgende week ook nog eens Retrograde, dus aan voldoende tijd om hier op te reflecteren ontbreekt het niet..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Beide planeten staan nu in het Teken Steenbok. Steenbok heeft als tools en goals: duidelijkheid, soberheid, autoriteit, doorzetten, verantwoordelijkheid, focus op de toekomst en selfreliance.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kijk goed naar wat zich nu manifesteert in jouw leven. Wat je ook ontvangt/aantrekt, wees nooit bang maar weet dat er een Pluto ‘dood’ bij betrokken kan zijn: het kan zijn dat je iets moet loslaten (het verleden, beperkingen, blokkades, angsten, ontkenning) voordat je verder kunt gaan vanaf dit nieuwe begin. Vrees een dergelijke ‘dood’ niet. Een transformatie als dit kan juist heel mooi zijn (Venus) en als je het verleden achter je durft te laten, beloof ik je dat er veel nieuws is om naar uit te kijken (Pluto).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat er nu in je leven naar voren kan komen, hangt sterk af van wat er gebeurde tijdens de vorige Venus - Pluto Conjunctie van 28 januari 2021.
Die Conjunctie vormde het begin van de grotere Venus - Pluto cyclus die nu een nieuw hoofdstuk open slaat. Denk dus eens terug aan wat er aan het begin van dit jaar gebeurde; hoe zat je in je vel en wat wilde je op dat moment (waar werd je blij van en waar wilde je toen van af) en hoe sta je hier inmiddels in?

Moet er nog iets ‘sterven’ of zit je goed en bouw je verder op naar jouw ‘wedergeboorte’?

Ik ben benieuwd...🤍🪐🐐