PAULINE GILS Astroloog te Groningen | Download nu de E-guide ‘Moderne Astrologie'

VENUS RETROGRADE

VENUS RETROGRADE
19 dec ‘21 - 29 jan ‘22

 Liefde. Intimiteit. Relaties. Seks. Geld. Eigenwaarde. The yummy stuff! Dit alles staat vanaf 19 dec t/m 29 jan in het teken van herontdekken want..🥁: Venus gaat weer Retrograde. Retrograde = REdiscovery. REthink. REdo.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De term Retrograde ken je misschien vooral van Mercury Retrograde, als je al wat langer into de astro bent. Of het zegt je helemaal niets en je denkt voor de zoveelste keer: waar heeeft zij het over..ga dan even naar mijn blog over wat het inhoudt wanneer een planeet Retrograde gaat. Iets met in een trein zitten en door een andere trein worden ingehaald. Hier op insta kom je vooral veel dingen als ‘Omg Retrograde, don’t text your ex!’ tegen. En andere negatieve associaties. Niet nodig. Niet treffend. Weer leuk om de aandacht mee te trekken. Laat mij je de andere kant van de energie van een Retrograde uitleggen: Venus Retrograde gebeurt ongeveer iedere 19 maanden. Het is een collectieve periode om onder de loep te nemen wat er in jouw leven niet lekker werkt qua liefde, eigenwaarde, hoe je liefde geeft en ontvangt en je relatie met geld. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit is een periode waarin het universum je een dosis kansen voorschotelt waarin jouw schaduwkanten gespiegeld gaan worden. Waarom? Zodat jij deze onder ogen kunt zien. Kunt herevalueren. Met als einddoel: bijstellen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In die Retrograde weken krijg je de kans om alle aspecten van de liefde te heronderzoeken. En ja, dat kan dus betekenen dat je je ex weer tegenkomt. Of een nieuw iemand. Of in je huidige relatie dingen wil gaan bespreken die je al veel te lang voor je uit hebt geschoven. Ben je écht gelukkig? Word je écht gevoed in deze relatie? Dit is de tijd om hier eens goed naar te kijken.

Wat er ook gebeurt, de contacten die je in deze periode maakt zijn er allemaal om jou ergens op te wijzen.

Of jij je de weg laat wijzen naar een REdo in de slaapkamer van je ex of een REevaluation van jouw onderliggende onverwerkte struggles.. dat is aan jou

🙃😘✨🪐🤍

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀