PAULINE GILS Astroloog te Groningen | Download nu de E-guide ‘Moderne Astrologie'

OVER THE COSMIC COMPASS

Met een dosis ervaring op zak vanuit het moederschap, ondernemerschap en de wetenschap wil ik jou helpen de meest authentieke versie van jezelf te zijn. Astrologie, de invloed van de sterren en de voordelen van het kennen van je eigen talenten en valkuilen is er bij mij met de paplepel ingegoten. Na jaren van achter de schermen opleidingen volgen, eindeloos veel boeken verslinden en het lezen van de charts van familie, vrienden en lovers, is het voor mij tijd om mijn ervaring en kennis ook met jullie te gaan delen.

Aan de hand van jouw persoonlijke, astrologische kompas: your Cosmic Compass

 

 

En ben je benieuwd hoe mijn astrologische mini-bio er uit ziet:

Zon, Maan, Venus, Mars, Mercurius: allemaal in Maagd. 
Ascendant en Pluto: Schorpioen 
Alle overige planeten: Ram, Leeuw en Boogschutter

Vertaalslag: ik ben op mijn best wanneer ik anderen kan helpen en van dienst kan zijn, op mijn eigen open, eerlijke, down to earth manier. Ik onthou ieder detail en doe niets liever dan het iemand anders naar de zin maken, precies zoals jij dat nodig hebt om je beste zelf te kunnen zijn. Mijn liefde en positiviteit kennen geen grenzen en er is niets wat ik niet over heb voor wie mij aan het hart gaat.(Maagd=aarde)

En hoe maakt iemand het mij naar de zin? Win mijn vertrouwen. En vertrouw mij. Laat me zien dat jij mij ziet. Echt ziet! Geen oppervlakkigheden, geen laagjes, geen geheimen. Alles op tafel. En durf me daarbij in de ogen te kijken. Anders stap ik uiteindelijk moeiteloos op van die tafel. (Schorpioen=water)

En wat wil ik in dit leven? Vuur. Passie. Avontuur. (Ram, Leeuw, Boogschutter=vuur) Mijn eigen intuïtieve dromen achterna, vasthouden aan dat ik alles terug krijg wat ik ook te geven heb. Vechten voor wat ik verdien, en alles wat dat niet is, laten gaan. Vecht, val, huil, leer, en sta weer sterker op. 

I never EVER settle for less, and neither should you. 
Dat wil ik je laten zien!